Whoops, missed a month / Uffdå, gløymde ein månad

Hello!

Very short post today to remind you all that I’m alive. As lectures and exams are now over I have a decent amount of spare time, so I’ve decided to learn to develop games! You can check out anything I’ve made so far (as of time of writing, just one) under the *NEW * Games tab at the top. I think that makes up for the lack of an actual post today!

You can donate money for a coffee or something to me for the effort I put into the game on the itch.io page that it links to. It took me a few days so I’d greatly appreciate it, but it’s not necessary and will remain playable for free forever.

Let me know what you think of the game in the comments!

Have a good one!

AJR

——————————————-

Hei!
Veldig kort innlegg i dag for å minne dokker at eg er enno i live. Sidan førelesingar og eksamenar er ferdig no, har eg ein nokså stor mengd tid å gjere ting med, og derfor har eg bestemt meg å utvikle spel! Dokker kan sjekke ut alt eg har laga så langt (under skriving, berre ein) under den *NYE * Games fana på toppen. Eg meiner det erstatter dagens blogginnlegg ganske godt, eg!

Dokker kan donere pengar til ein kaffi eller nokon liknande for alt eg sleit med spelet på itch.io sida som er lenka. Det tok meg nokon få dagar og eg ville ha blitt utruleg takknemleg, men det er ikkje nødvendig i det heile, og skal bli spelbar gratis i alltid.

Gje meg beskjed over kva du synest om spelet i kommentarfeltet!

Ha det fint!

AJR