Tromsø!

Hello!

I’ve just got back from a wonderful trip to Tromsø with my choir. A lot of it was non-documented photographically, as I prefer to experience those things in the moment, but when I was with Britta I took a few good ones (at least, I think they’re good!) of some of the super famous things there. They’re at the bottom, along with a picture of the world’s northernmost Burger King (just as mediocre as all the other Burger Kings) and a snow-covered selfie.

Tromsø is an absolutely beautiful city, and if you have the opportunity to go you should definitely take it. When I was there I felt at home despite having never been there before and barely being able to walk half the time because of insanely slippy ice (seriously, ice is bad enough as is but if it rains while it’s icy, best of luck to you). I also recommend the Clarion Collection Hotel With because they do really good food…

I unfortunately didn’t get to see the Northern Lights (this time) but I’m sure more opportunities will arise!

Most of what I’ve been doing since last time I posted besides Tromsø has been university work, so not too much to add since then.

I hope you’re all doing well - look after yourselves and take a rest once in a while. Don’t neglect your mental health - it’s easily forgotten but stupidly important!

AJR

————————————————-

Halla!

Eg har nettopp kom att frå ein herleg tur til Tromsø med MAR. Mykje av det blei ikkje dokumentert (fotografisk iallfall) på grunn av måten eg føretrekker å oppleve ting, det vil seie i augneblinken. Derimot, då eg var med Britta tok eg opp nokre fine bilete (eller eg likar dei…) av dei meire kjende ting der. Dei ligg nedste på sida, med eit bilete av verdas nordligaste Burger King (akkurat så middelmåtig som alle andre BK-ar) og ein snødekka selfie.

Tromsø er ein forbainna nydeleg by, og får du sjanse til å fare dit bør du ta det. På den tida eg var der opplevde eg ei heimsleg ro eg har ikkje kjent i Bergen trass eg neppe kunne gå. Sa eg kor sleip det var? Eg har aldri lote gå på så mykje is i heile livet mitt, og regnet hjelpte ikkje! Eg tilrår òg Clarion Collection Hotellet With for di maten er kjempefin…

Diverre fekk eg ikkje sjå nordlyset (denne gongen) men eg er heilt sikker på at fleire moglegheiter skal dukke opp!

Mesteparten av det eg har gjort sidan sist eg posta (sett bort alle Tromsøgreiene) har vore universitetsarbeid/studiane, altså er det ikkje så mykje å seie vidare enn det eg har.

Eg håper at det går bra med alle dykk - pass på dykk sjølve og slapp av stundom. Heller ikkje forsøm psykisk helsa: ho er noka lett gløymd men er sinnssjuk viktig!

Kos dykk masse.

AJR

Ishavskatedralen/Arctic Cathedral

Ishavskatedralen/Arctic Cathedral

Tromsøbrua/Tromsø Bridge. This one’s going in  My Travels!

Tromsøbrua/Tromsø Bridge.
This one’s going in My Travels!

Verdas nordligaste BK/Northernmost Burger King in the world

Verdas nordligaste BK/Northernmost Burger King in the world

SNY/SNOW

SNY/SNOW

Andrew Rabbitt1 Comment