Generic Title/Generisk tittel

Hello!

I never went for that hike. Work and other things got in the way. Ah well. There’s always next weekend!

On Saturday I was invited around to a family’s house for lasagne and board games, which I very much enjoyed. Citadels is a fun board (card? More of a card game) game and I very much recommend it. The food was smashing too.

I also finally acquired a keyboard to use while I’m here, which is always wonderful because I can get back to practising singing and, well, piano, which is something that I’ve missed a lot.

Anyone have any museum recommendations within Bergen? I’d love to hear if people have any suggestions!

AJR

————————————————————

Hei!

Eg gjekk aldri på den turen. Arbeid og andre ting kom i vegen. Men, det er alltid neste helga!

På laurdag vart eg invitert hjå huset til ein familie for lasagne og brettspel, noko som eg treivst mykje. Citadels er eit morosamt brett- (kort? Meir eit kortspel) spel og eg tilrår det hjerteleg mykje. Maten var deilig òg.

Også klarte eg endeleg å få eit keyboard til å nytta medan eg er her, nokon som er alltid utmerket for di eg kan koma tilbake til å øva i å syngja att, i tillegg til piano, noko eg har savna masse.

Har nokon nokre museumtilrådingar i Bergen? Eg ville elska å høyra om nokon har forslag!
Som alltid, kan de retta på nynorsken min dersom de har lyst til å gjera det.

AJR

Andrew Rabbitt1 Comment